miercuri, 23 iulie 2014

DespreAnticariatul de Lux este un loc special, pentru cei care iubesc cărțile adevărate, cărțile frumoase, vechi, rezistente și îngrijite.

Spre deosebire de majoritatea anticariatelor, noi nu încercăm să oferim cărți cât mai multe și din categorii cât mai diverse la prețuri cât mai mici.

Nu încercăm să oferim câte ceva pentru fiecare, ci dorim să oferim ce este mai bun, la prețuri corecte. 

Cărțile oferite aici fac parte din câteva categorii, precum literatură, istorie, artă, religie, filosofie și drept, iar volumele nu pretind a fi colecții complete ale domeniului, ci numai cărțile de prim raft sau cele are au devenit rare.

Anticariatul de Lux se adresează în principal colecționarilor, fie ei bibliofili sau bibliomani, oamenilor care caută calitatea și o găsesc rareori pe piața românească și eventual, celor care au dificila datorie de a cumpăra un cadou unei astfel de persoane...

Precum vinul, putem cumpăra cantități mari la prețuri mici sau cantități mici cu un preț puțin mai mare. Diferența este că primele vinuri lasă dureri mari de cap mai mult decât veselie, iar cele de pe urmă sunt consumate cu plăcere și sporesc valoarea odată cu vârsta, dacă sunt bine păstrate. 
Anticariatul de Lux este un subsidiar al Legătoriei Arta Cărții, legătorie tradițională de carte și restaurare carte veche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu